16 december 2012 - Brussel - Philadelphia - San Francisco


Om 10u55 vertrokken uit Brussel met US Airways 751 naar Philadelphia (8u50 vluchttijd)
We komen een half uur vroeger dan voorzien aan in Philadelphia waardoor we zo'n 2u45 min wachttijd hebben.  Zowel immigrations als customs gaan bijzonder vlot, méér nog, we zijn telkens gewoon de eerste...
We hebben dus ruimschoots de tijd om rustig nog iets te eten en naar de gate te gaan.

Vertrokken om 16u30 met US Airways 655 naar San Francisco (vluchttijd 6u20min). Een half uur vertraging maar eigenlijk gewoon te wijten aan het aanschuiven op de startbaan.  Hier waren we pas de tiende in de rij.

Na een vlucht waarbij de eerste 2 uur redelijk "bumpy" waren en er zelfs niets kon opgediend worden, komen we om 20u plaatselijke tijd aan in San Francisco.
Hier hebben we uiteraard geen douane meer, maar het duurt ontzettend lang vooraleer de eerste valiezen op de transportband verschijnen.  Voortdurend blijken er technische problemen te zijn waardoor de band meer stil staat dan dat hij draait.
Bovendien blijkt 1 valies niet mee te zijn, en inderdaad, na navraag, blijkt die op de volgende vlucht te zitten!
Een "geluk" bij een ongeluk : die komt binnen 3 kwartier aan.  Uiteraard brengen ze die direct naar het hotel, maar wanneer?  We besluiten dan ook maar te wachten in de luchthaven zelf.
Niet bepaald leuk om dat nog te moeten meemaken na zo lang onderweg te zijn.

Vermits we morgen een bezoek brengen aan San Francisco gaan we nu onze auto nog niet ophalen.  Na een telefoontje naar het hotel komt het shuttlebusje ons ophalen en is het uiteindelijk na 22u30 als we eindelijk in het hotel zijn.  Korte tijd later zijn we in dromenland nadat we 27u geleden voor het laatst ons warme bed gevoeld  hadden...

Overnachting in Howard Johnson Express San Bruno
Aantal km gereden :0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten